Hvordan vores hjem baseret Business frelst os

Hvis du havde spurgt mig for to Ã¥r før min kone og jeg begyndte vores hjem cateringbranchen, om jeg ville overveje at være min egen chef, ville jeg have grinede højt og spottede ved tanken. Virksomheden jeg arbejdede for syntes at være godt og jeg blev anerkendt for den “kreative geni” at jeg var. Jeg var tilfreds som Web-udvikler i et multinationalt selskab, tabt i min egen verden i cyberspace. Lønnen var i orden og der var ikke nogen grund til at tænke pÃ¥ andre former for indkomst. Ser tilbage, indsÃ¥ jeg, at jeg var i en tryghedszone og bliver der lukket mine øjne pÃ¥ alle de muligheder, der banker pÃ¥ min dør. Tingene var ved at ændre selv.
Tegnene blev klassiker af en virksomhed i vanskeligheder. Emails instruere os til at tage alvorligt, nedbringelse af omkostningerne overskudsdeling tilbageholdt, ingen Ã¥rets udgang bonus, en fastfrysning af alle løn stiger. Derefter var det crunch-tid. Der var tale om “personale genudpegningen”. Et Ã¥r senere, blev det en fuld blæst personale eliminering øvelse. Ingen nedskæringer fordele, ingenting.
Min kone syntes egentlig ikke jeg var alvorligt om virksomheden er i knibe, indtil jeg begyndte at fÃ¥ de “klassiske” symptomer pÃ¥ Middle-Aged-Man-With-Job-Threatened-Syndrome. Jeg kunne ikke spise eller sove, bekymre sig om hvordan vi ville gøre enderne mødes pÃ¥ min kones løn som en børnehave lærer, der var ikke meget. Stress og angst var at tage sit præg pÃ¥ mit helbred.
Det blev klart, at der var ingen måde, selskabet ville holde mig til mere end et år og med jobansøgere halv min alder arbejder for selv mindre løn, min kone og jeg gjorde nogle alvorlige taler. Vi kom op med et par ideer vi troede, vi kunne gøre for at tjene ekstra penge og forberede os til de hårde tider forude. Til sidst besluttede vi at starte vores eget hjem catering business, madlavning og levere middag til folk, der enten var alt for travlt, ikke har tid eller smag at tilberede.
Bevæbnet med den tillid, at min kone var en stor kok, startede vi. Vores første hindring viste sig for at være vores sind. Vi var så optagede af vores komfortzone for så lang tid at hver lille afgørelse virkede som en monumental opgave. På bagsiden af vores sind ville vi ikke være i den situation vi var i. Vi kæmpede med frygt for forandring og ukendt, men vi bar på, fortæller os, at selv om jeg fik et andet job, det var kun et spørgsmål om tid før den samme cyklus ville gentage sig selv. Vi havde til at tage dette skridt og tage kontrol over vores liv og vores indtjeningsevnen.
Vi lavede utallige fejl i vores første seks mÃ¥neder, men lad mig fortælle dig… da vi fik vores første kunde, følte jeg sÃ¥dan relief, jeg sov som en baby om natten. Det var min første nat i fredelig søvn i et Ã¥r. Det var ikke tres dollars fortjeneste, som vi har gjort. Det var det faktum, at vi endelig var begyndt at kortlægge vores egen skæbne, fri for luner og fantasier af virksomhedsledelse.
Et Ã¥r i vores forretning, det uundgÃ¥elige skete. Jeg blev kontaktet af min virksomhed til at diskutere “genudpegningen”. Jeg fortalte dem, at jeg vidste, hvad de mente og jeg var parat til at forlade. Jeg var den sidste i min division endelig sige farvel. Heldigvis, min kone og jeg sÃ¥ denne kommer et Ã¥r siden og klar os selv for det, sÃ¥ da tiden kom, vi bare give slip og sætte os pÃ¥ vores hjem catering virksomhed.
Det har været næsten to år nu og vi har været igennem nogle virkelig forsøger gange lære fiduserne at styre et hjem virksomhed. Vi har haft til at justere vores holdninger og daglige liv, men vi laver fint, og vores økonomiske situation er gået fra håbløst til sund. Hvad startede som en måde at tjene ekstra penge har vist sig for at være vores vigtigste indtægtskilde.
Jeg håber min deling giver du opmuntring og inspiration ikke miste håb. Jeg ville ikke anbefale venter indtil du var i knibe før du overvejet at starte din egen home business, men måske ligesom os, det tager en storm til at hjælpe os med at bryde fri af vores komfortzone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *