Skal vi bare sidde her og vente?

Hvad har fagforeningerne bidraget med? For eksempel har de bedste kreditforeninger i Oregon det mål at hjælpe deres medlemmer. Hvis dette er vigtigt for dig, er det nok bedst at arbejde med en bank i stedet for en kredit union. Du bør tale med flere långivere – for eksempel lokale og nationale banker, kreditforeninger og online långivere – og sammenligning shop for at finde de bedste realkreditlån for dig. Jeg tror ikke, nogen vil hævde, at denne presse er ved at nå, og at blive betroet af langt flere mennesker end en annonce på lokalt kabel eller en side på din kredit union’s hjemmeside. Banker og kreditforeninger yde lån, som ikke giver hurtige kontanter, og de er meget sværere at kvalificere sig til. Jeg var fascineret. Ikke at kende historien meget godt, hun var bange for fremtiden på stort set samme måde som de hvide var for 200 år siden! At opdele arbejderklassen og de undertrykte folk på enhver mulig måde er hovedstrategien for virksomhedsmagten.

Syd, og sydens rolle i dag i den globale økonomi, er det vigtigt at gøre det klart, at dette på ingen måde skal antyde, at arbejdstagerne i syd ikke har organiseret og modstået. Dette har gjort det vanskeligt at udvikle og fremme en arbejdstagers kamp-back klima, og har svækket og afskrækket vedvarende bestræbelser på at organisere fagforeninger i syd. Det er fra denne organisationsbase, at vi skal vinde støtte fra nationale og internationale fagforeninger til at organisere arbejdskraft i syd. Men vores organisering og kampagner har hovedsagelig været lokale og uden forbindelse til en bredere ramme, der projekterer en syd-dækkende bevægelse.

Sort og Brun enhed er derfor afgørende for smedning og forankring enhed af en stærk sydlig arbejdskraft og arbejderklassen bevægelse. Det amerikanske fængsel industrielle kompleks, ud over fængsling primært arbejdsløse fra black og Latino arbejderklassen samfund, giver super-udnyttet arbejdskraft til store selskaber. USAArbejderbevægelsen må ikke se de undertrykte folks uafhængige arbejderledede organisationer og initiativer som noget, der deler arbejderklassen. Kampen for at respektere disse organisationers ret til at eksistere som en del af arbejderbevægelsen – mens de også fører an i kampen for selvbestemmelse som undertrykte folk – skal være et hovedaspekt i kampen mod racisme, der skal føres inden for USA’s organisering af Syden, må blive en klar opfordring til USA. Af de 100 millioner mennesker, der bor i syd, udgør den største region i USA, African American og Latino tilsammen tæt på 40%. 57 procent, eller mere end 20 millioner sorte mennesker, og 40%, eller mere end 18 millioner latinoer, bedste og billigste fagforeninger bor i syd.

Organisering i syd har i høj grad brug for støtte fra en stærk rang-og-fil bevægelse inden for de nationale fagforeninger, der arbejder for at opbygge støtte fra deres lokale og nationale fagforeninger til udvikling og opretholdelse af en Southern Labor Alliance, herunder aktioner af national arbejdskraft solidaritet, som vi så med Charleston, South Carolina havnearbejdere ‘kamp og Wisconsin den offentlige sektor kamp, der lukkede statens hovedstad. En sydlig arbejderbevægelse skal opbygge strukturer, der forener arbejdere inden for de samme sektorer, uanset de nationale fagforeninger eller organisationer, de er tilknyttet, for demokratisk at udarbejde en uafhængig plan for koncentration og organisering inden for disse sektorer. Der vil være mange udfordringer i opbygningen af denne bevægelse, som vi skal uddanne og forberede os på. Næste gang du indser, at din økonomi kunne bruge et løft alt hvad du skal gøre er hovedet på internettet og 500Fastcash vil hjælpe med at give dem det løft, de ønsker.