Få oplevelser for livet

En af mest benyttede klicheer i verden er nok: man lever kun en gang. Men det gør den ikke mindre rigtig. Man har kun det her ene liv, og hvorfor skal man ikke bruge det på at opleve så meget som muligt? Oplevelser kommer i stort set alle afstøbninger, og det kan være alt fra en gåtur i skoven til faldskærmsudspring i Dubai. Det handler udelukkende om, hvad man selv ønsker at opleve.

I stedet for at bruge penge på materielle ting, kan du bruge penge på oplevelser. Det siges også, at glæden ved at købe materielle ting aftager hurtigere, end glæden ved at opleve ting. Mange lykkeforskere har i flere årtier undersøgt, hvad der gør os lykkelige, og her er det blevet bevist, at oplevelser har vist sig at skabe større lykke hos mennesker, end materielle ting kan gøre.

Hvis du går med nogle drømme omkring nogle oplevelser, men ikke har det økonomiske råderum i øjeblikket, kan det være en mulighed at foretage et lån, så du kan få en oplevelse for livet. Læs mere om det her.

Oplevelser bliver en del af dig og din identitet

Når man går ud og køber en ny bil eller en ny computer, er man selvfølgelig glad lige i starten. Men efterhånden bliver man vant til den nye bil eller den nye computer, så de bare bliver en del af din hverdag. Oplevelser derimod, bliver en del af din identitet. Det kan være en oplevelse med din kæreste eller din bedste ven, hvor I altid har noget at kigge tilbage på med et smil på læben. Oplevelser styrker også dine relationer til de involverede, hvor man kan komme tættere på hinanden, og lære hinanden bedre at kende.

Husk på, at selv den mindste oplevelse kan være mindeværdig resten af dit liv.